realisaties
over ons
werkwijze
te koop
contact
Kleempendorp 6
9070 Heusden (België)
info@novaz.be
+32 496 98 46 72
facebook
instagram
Onze site maakt gebruik van cookies. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden & de privacyverklaring.
ok
totaal- en interieurrenovaties
uw droomhuis, onze knowhow en passie
diensten
zorgeloos renoveren
Wenst u uw woning uit te breiden, gedeeltelijk op te frissen of net helemaal te vernieuwen? Van kleine realisaties tot grote totaalprojecten, samen gaan we op zoek naar de beste balans tussen uw ideeën, onze knowhow en het voorziene budget. Hierbij streven wij er naar om unieke kwalitatieve projecten te realiseren. Duurzaamheid, energie-efficiëntie, hoogstaande afwerking en gebruiksgenot staan hierbij centraal. Met onze ervaring en vakmanschap kunt u uw project, groot en klein, zorgeloos uit handen geven.
specialiteiten
mortex
Mortex is een hoogwaardige slijtvaste en duurzame naadloze afwerking. Door haar geringe dikte en samenstelling kan ze op de meeste ondergronden worden aangebracht zoals MDF, baksteen, tegels, hout, … Mortex heeft een zachte robuuste uitstraling.

Dit product, gebaseerd op een minerale coating van kalk, is van natuur waterdicht in de massa waardoor ze zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Haar talloze mogelijkheden qua pigmentatie, vormen en techniek zorgen voor een veelzijdige toepasbaarheid: vloeren, muurdecoratie, trappen en trapleuningen, werkbladen en spoelbakken (badkamer en keuken), deuren, afwerking meubilair, douchewanden en douchekamers, wellness, zwembaden, …
parket & trappen
Parket is tot op vandaag nog steeds een begeerde duurzame vloerafwerking. Het zorgt voor een warme, karaktervolle sfeer in huis. Doordat het een natuurlijk product betreft, voelt parket ook zeer aangenaam aan. De keuze van plankbreedte en afwerking is zeer bepalend voor de uitstraling van uw project. Wij adviseren op maat. Parket is zeer mooi in combinatie met Mortex, beide een absolute meerwaarde voor uw woning.
totaal- en interieurrenovaties
Wij verzorgen uw grote en kleine projecten van de ruwbouw tot en met een hoogstaande afwerking. Afbraakwerken, bouw, crepi, droogbouw (gyproc), sanitair, elektriciteit, domotica, ventilatie, binnen- en buitendeuren, pleisterwerken, schilderwerken, mortex, parket, … Het ganse traject wordt in samenspraak voor u opgevolgd, met keuze voor de juiste technieken en vakmensen zodat u zorgeloos kunt renoveren.
maatwerk
Meubilair op maat sluit geheel aan bij uw wensen en behoeften. Het zorgt er ook steeds voor dat een ruimte optimaal benut wordt en een ontwerp maximaal tot zijn recht komt. Je kunt bij ons terecht voor o.a. opbergkasten, badkamer- en toiletmeubilair, dressings, tv-meubilair, boekenkasten, bureaumeubilair, binnendeuren, Argenta invisidoors, Argenta schuifdeuren, …
wie zijn we
Een ervaren team
Van planning tot tastbare realiteit.
Met liefde voor het vak.

Jan Gertsen
+32 496 98 46 72