realisaties
over ons
werkwijze
te koop
contact
Kleempendorp 6
9070 Heusden (België)
info@novaz.be
+32 496 98 46 72
facebook
instagram
Onze site maakt gebruik van cookies. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden & de privacyverklaring.
ok
werkwijze
liefde voor het vak
Klantentevredenheid en vertrouwen zijn dé sleutel tot succes. Ieder project is uniek en wordt persoonlijk en met veel zorg benadert. Een goede samenwerking en transparante communicatie versnelt het oplossen van eventuele problemen, minimaliseert jouw zorgen en maximaliseert het eindresultaat.
 
ideeën
Alles begint met ideeën, behoeften en wensen. Hoe grondiger u weet waar u naar toe wil en eventueel hoeveel u wil besteden, hoe juister wij hierop kunnen anticiperen. Met een team van o.a. architecten, veiligheid coördinators, bouwadviseurs, leveranciers gaan we samen op zoek naar de beste oplossingen om het maximale uit uw project te halen.
planning
Aan de hand van ons advies en jullie ideeën komen we tezamen tot een finaal ontwerp. Na het goedkeuren van de offerte, wordt in samenspraak de planning bepaald.
start
De goedgekeurde werken gaan van start. Niet alleen de eindstreep is voor ons belangrijk, ook zeker de weg er naar toe. Zowel vaklui als zaakvoerders zijn heel toegankelijk en aanspreekbaar. De renovatie gebeurt in nauw overleg.
garanties
Ook na de werken bieden wij een degelijke service aan.
wie zijn we
Een ervaren team
Van planning tot tastbare realiteit.
Met liefde voor het vak

Jan Gertsen
+32 496 98 46 72