top of page
Novaz

ALGEMENE RENOVATIE

Novaz

VAN KLEINE RENOVATIEPROJECTEN TOT VOLLEDIGE TOTAALRENOVATIE

Van een klein renovatieproject tot het realiseren van een volledige totaalrenovatie, de ervaren professionals van Novaz staan voor u klaar. Op basis van uw wensen en noden ontwikkelen wij een aanpak op maat, ongeacht grootte of budget. Van een eerste persoonlijk gesprek en een gedetailleerde planning tot het uitvoeren van de nodige werken en het afwerken van de kleinste details: uw renovaties en verbouwingen zijn in goede handen bij Novaz!

Anker 1
Novaz

Novaz is al jarenlang dé expert op het gebied van maatwerken voor kasten en dressings in de regio van Groot Gent. Wij werken met zowel particulieren als professionals die nood hebben aan opbergruimte op maat, zoals inbouwkasten, dressings, en TV-kasten. Contacteer ons gerust voor meer informatie, zodat we samen de mogelijkheden voor uw project kunnen bespreken!

MAATWERKEN KASTEN EN DRESSING

EPDM PLATTE DAKEN RENOVEREN EN HERSTELLEN

EPDM (thyleen ropyleen ieen onomeer) is een synthetisch rubber dat veelvuldig gebruikt wordt voor verschillende doeleinden, waaronder dakbedekking. Het is licht van gewicht, heel flexibel, en bestand tegen vrijwel alle extreme externe invloeden, waaronder vrieskou, hoge temperaturen, en UV-straling. Bij Novaz zijn we gespecialiseerd in het renoveren en herstellen van EPDM platte daken. In de meeste gevallen hoeft daarbij de bestaande versleten roofing niet verwijderd te worden, want de nieuwe EPDM-laag kan er gewoon bovenop geplaatst worden. De oude roofing kan zelfs hersteld worden en als dampscherm dienen, mocht u dat wensen.

Novaz
Moet er gerenoveerd of hersteld worden?

Dan is Novaz als specialist in algemene renovatiewerken in Groot Gent en omgeving uw betrouwbare partner. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte!

bottom of page